کد خبر 59473
تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۱

پژوهشگران ژاپنی به این نتیجه رسیده اند که عرق کردن برای حفظ سلامتی بسیار مفید است و کم عرق کردن از توانایی های بدن می کاهد.

به گزارش گروه خواندنی های مشرق، پژوهشگران ژاپنی به این نتیجه رسیده اند که عرق کردن برای حفظ سلامتی بسیار مفید است و کم عرق کردن از توانایی های بدن می کاهد. غدد عرق به سیستم تهویه بدن گفته می شود. با ترشح عرق از دمای بدن هنگام انجام فعالیت های بدنی در هوای گرم کاسته می شود و به حد نرمال می رسد.


به گفته پژوهشگران، فعالیت غدد عرق در بدن زنان در دمای بالاتری نسبت به مردان آغاز می شود. احتمال داده می شود که هورمون تستوسترون در آغاز فعالیت غدد عرق نقش موثری دارد. گذشته از تاثیر تستوسترون پژوهشگران ژاپنی می گویند که بدن زنان در مقایسه با بدن مردان حجم کمتری مایعات دارد و از آنجا که خطر کمبود آب در زمان عرق کردن بدن را تهدید می کند، بدن زنان در برار از دست دادن آب مقاومت می کند.


بدن زنان راهکاراهایی برای جفظ آب بدن دارد که یکی از آنها دیرتر عرق کردن است اما نکته اینجاست که هنگام فعالیت و افزایش دمای بدن، هر چه عرق کردن دیرتر آغاز شود توان عمومی بدن برای ادامه  فعالیت کمتر می شود.


تعرق به خودی خود فرایند مفیدی است به شرطی که مکانیزم بدنی نرمال و در حد طبیعی باشد. گاهی تعرق به حدی است که لباس و کفش  را خیس می کند یا از صورت آب می چکد حتی زمانی که هوا زیاد هم گرم نیست. در این صورت باید به پزشک مراجعه کرد زیرا تعرق بیش از حد و از دست رفتن آب زیاد از بدن موجب گرما زدگی و بیهوشی می شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 0
  • Amir ۱۲:۵۹ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۹
    0 0
    albate age andazeye in axa aragh konim ke dige chizi azamoon nemimone

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس